Pantà de Sant Ponç (Pere Riu)
Pantà de Sant Ponç (Pere Riu)

Temps amb una mica de tot

Persisteix la situació de vent i de neu, mentre que una gran part del país tindrà un cel assolellat

Néstor GómezActualitzat

A poc a poc entra l'anticicló sobre la península Ibèrica i avançarà cap a Catalunya, on s'estancarà de cara als propers dies.

Ventades, sol i neu

Les ventades seguiran fortes durant la matinada i fins al migdia a les cotes altes del Pirineu i a les comarques de Tarragona des de la Conca Barberà i Camp de Tarragona fins al massís del Port, amb cops superiors als 90 km/h. Tot el país menys el Gironès té activats els avisos per vent segon informa Meteocat. Durant la matinada s'han superat els 100 km/h a Portbou, amb 128 km/h, als cims del Pirineu i a les comarques de Tarragona han rondat els 100, destaca la Riba amb 105 km/h.

El temps serà assolellat amb pocs núvols. Només la Vall d'Aran tindrà el cel cobert i amb febles precipitacions, la cota de neu pujarà cap als 2.000 metres a darrera hora del dia.

Ambient suau

Les temperatures tan altes de dilluns, de fins a 25 ºC a Alcanar o Fogars de la Selva, no es repetiran. Les temperatures baixaran però encara ens mantindrem amb valors superiors als habituals per aquestes dates. Les màximes més altes del dia rondaran els 20 ºC.

I els propers dies...

Temps assolellat i notable ascens de les temperatures.

Anar al contingut