Parèntesi de bon temps amb sol

Aprofiteu el sol de dimarts perquè el temps tornarà a canviar demà

Néstor GómezActualitzat

Després del temporal arriba la calma i avui serà un dia ben tranquil. La pertorbació que durant la setmana passada va mantenir els avisos activats a Catalunya es desplaçarà cap al sud d'Itàlia. Aquesta situació ens permetrà gaudir d'un dia ben plàcid. Ara bé, des d'Alemanya es despenja una bossa d'aire fred que demà arribarà a casa nostra.

Només sol

L'estat de cel serà uniforme a tot el país, amb el sol com a gran protagonista. Només de bon matí apareixeran alguns núvols alts i prims cap al litoral i alguns de baixos al nord del pla de Lleida i a l'altiplà de la Segarra. El vent de tramuntana bufarà amb cops forts a l'Empordà. A Portbou, els cops de vent han arribat durant la matinada als 115 km/h. La mar, a poc a poc, recuperarà la normalitat, però encara aixecarà onades a la Costa Brava per sobre dels 2,5 metres.

Temperatures avall i amunt

De bon matí caldrà abrigar-se més. El vent en calma i la nit serena permetrà que la matinada sigui ben freda arreu, amb valors sota zero a l'interior del país. En canvi, l'ambient al migdia serà suau, amb màximes que pujaran i rondaran els 15 ºC en els valors més càlids del país.

I dimecres...

Tindrem la visita d'un embossament d'aire molt fred a les capes mitjanes de l'atmosfera, augmentarà la inestabilitat i caurà neu fora del Pirineu. Les temperatures tornaran a caure.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut