Un dia més de ruixats i tempestes

Paraigua a la vora, els ruixats arribaran d'hora

Néstor GómezActualitzat

Si esteu cansats de tanta aigua, que cada tarda caigui el ruixat, i voleu dies de tranquil·litat, tingueu una mica de paciència. Durant la segona meitat de la setmana les precipitacions cediran, però no desapareixeran del tot. Ahir un fort aiguat va descarregar a Balaguer que va deixar més de 54 l/m² en poc més de mitja hora

Temps insegur

Els ruixats s'intensificaran a les comarques del Pirineu de Girona, de la serralada transversal, al prelitoral i a la Catalunya Central. També descarregaran xàfecs al Montsià i al Baix Ebre. Totes aquestes precipitacions aniran acompanyades de tempesta i localment de calamarsa.

Temperatures amb pocs canvis

Les temperatures es mouran poc respecte als valors de dilluns. La calor al migdia anirà acompanyada d'una mica de xafogor. Les més altes del dia es mouran entre els 26 i els 28 ºC.

I els propers dies...

Dimecres persistirà la situació de ruixats i tempestes, similar a dimarts. Ara bé, a partir de dimecres les precipitacions cediran terreny i seran dies més estables, tot i que els ruixats no acabaran de marxar del tot.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut