Cel enterbolit amb plugims testimonials

Temps suau amb poc contrast tèrmic entre el matí i el migdia al litoral i prelitoral

Néstor GómezActualitzat

Al llarg de dimarts un gran anticicló es consolidarà i es refermarà sobre el centre continental. Serà una situació que bloquejarà l'arribada de borrasques des de l'Atlàntic que viatjaran d'Irlanda a Escandinàvia, sense passar per Centreeuropa. El gir horari dels vents de l'anticicló afavorirà que arribin de l'est a Catalunya, carregats d'humitat.

Sol, teranyines i núvols

De bon matí i cap al tard el cel estarà cobert a l'Empordà i a les Terres de l'Ebre. Si bé els núvols es trencaran durant el matí, no desapareixeran del tot. Al litoral central hi haurà alternança de núvols i clarianes. D'aquests núvols dels dos extrems del país, a tot estirar cauran quatre gotes en forma de plugim. A tot l'interior predominarà el sol, però el cel no estarà pas serè, sinó emblanquinat per un tel fi de núvols alts i prims, anomenats cirrus.

Ambient agradable

Les temperatures variaran ben poc. Seran similars a les registrades dilluns. A més, el vent humit que bufarà de mar cap a terra provocarà que ni les mínimes siguin baixes ni les màximes pugin gaire, sobretot a la costa i al prelitoral.

I els propers dies...

No hi haurà gran variació a l'atmosfera i això implicarà poc moviment meteorològic. Persistiran els núvols al litoral i el temps més assolellat cap a Lleida i l'Alt Pirineu. Les pluges arribaran dijous a les Terres de l'Ebre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut