Esclat d'una gota d'aigua (Ramon i Conxi)

Canvi de temps i paraigua obert

S'acosta aire fred que durà neu al Pirineu i ens farà agafar roba d'abric

Néstor GómezActualitzat

Aprofiteu les primeres hores del dia, de sol i d'ambient suau. A partir del migdia, un sistema frontal actiu escombrarà tot el país, revolucionarà el temps i ens farà oblidar el temps plàcid i càlid de les darreres jornades. Dueu el paraigua a la bossa.

Núvol i pluja

Tot i que de bon matí lluirà el sol a bona part del país, ràpidament arribaran núvols des de l'Aragó i taparan el cel de les comarques de Lleida. A partir del migdia cauran ruixats, que viatjaran de sud-oest a nord-est i guanyaran en abundància durant la tarda. Les pluges més abundants cauran a les comarques del vessant sud del Pirineu, sobretot al Prepirineu. Els ruixats arribaran a la costa a partir del vespre.

Temperatures apunten avall

De bon matí repetirem els valors de dilluns o seran, fins i tot, més suaus. En canvi, les màximes començaran a davallar, no pas a causa del fred sinó per l'absència de sol. Aquest descens de les màximes es notarà més a l'oest del país. Les comarques del Baix i Alt Empordà seran de les poques comarques on pujarà la temperatura respecte als valors de dilluns.

I els propers dies...

Temps insegur i temperatures amb un bon tast d'hivern.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut