Dimarts amb sol, boires i contrast tèrmic

Després del temporal del cap de setmana, arriben dies més tranquils

Néstor GómezActualitzat

Si bé no s'espera cap enrenou meteorològic durant els propers dies, no tindrem dies seran i amb estabilitat atmosfèrica al 100%. Amb predomini de vents d'oest s'acostaran diferents pertorbacions que creuaran el país, la més activa potser arribarà durant el cap de setmana. I tot, amb temperatures normals per aquestes dates.

Sol, boires i teranyines

El dia es llevarà amb boires a tota la plana de Lleida i a les planes interiors de la Catalunya Central com, Osona i Bages. La majoria de boires hauran desaparegut al migdia. A la resta del país el matí serà assolellat. A la tarda arribaran teranyines des de l'Aragó que deixarà el sol esmorteït, més translúcids a la costa i més opacs a ponent.

Temperatures d'hivern

Les temperatures d'aquesta setmana seran les normals per aquestes dates, lluny de la calorada de la setmana passada. De bon mati farà més fred que dilluns. El cel serè de la matinada ajudarà les glaçades a a sortir del Pirineu cap a tot l'interior del país. En canvi, l'ambient al migdia serà una mica més agradable, amb màximes que poden arribar als 16 ºC a la costa i prelitoral.

I els propers dies...

Pocs canvis dimecres. Un front esquifit creuarà el Pirineu i potser deixa alguns ruixats al vessant nord. Dijous un nou front tornarà a dur nevades a l'Alt Pirineu.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut