Dimarts amb més sol que núvols i amb calor intensa

Dimarts continuarem amb un temps estable, assolellat i amb alguns núvols d'evolució que deixaran algun ruixat. Les temperatures pujaran una mica més

Actualitzat

L'anticicló de les Açores estendrà la seva influència cap al Mediterrani, on hi haurà un centre d'altes pressions secundari. El centre de baixes pressions d'origen tèrmic sobre l'interior peninsular completarà l'esquema meteorològic a la superfície. A les capes altes hi haurà una petita entrada d'aire fred.

Sol i núvols de tarda

Esperem un dia assolellat en general, amb excepcions puntuals. D'una banda, al matí s'acumularan alguns núvols baixos costaners, sobretot cap al sud. Es desfaran amb el pas de les hores. A la tarda creixeran nuvolades a zones de muntanya, tant al Pirineu com al Prepirineu, al prelitoral i al quadrant nord-est. Esperem algun ruixat a l'entorn del Pirineu i, fins i tot, al Prepirineu.

Un pèl més de calor

És la setmana típicament més càlida de l'any, i la temperatura voldrà fer honor a la tradició climàtica. Els termòmetres marcaran valors una mica més alts que els de dilluns. Ho han fet a primera hora en general i també poden pujar una mica més a punts d'interior durant les hores centrals del dia. Les màximes extremes tocaran els 38º C a les Terres de l'Ebre i ponent. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per calor per quatre comarques.

I dimecres...

Condicions molt similars, però amb arribada de més aire fred en altura. El cel es veurà més variable a estones i augmentarà el risc de ruixats de tarda.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut