Persisteixen els núvols a la costa i el sol cap a l'oest

No hi haurà grans canvis el primer dia de la setmana. Els núvols més importants seran a la façana litoral, però no plourà gaire.

Actualitzat

Comença la setmana amb una mica de mestral i tramuntana. El vent de la Costa Brava anirà bufant al llarg d'un dia marcat per la nuvolositat a bona part de la façana costanera.

Núvols, cap a la costa

La tendència de cel ennuvolat a gran part de la costa i el prelitoral continuarà aquest primer dia de la setmana, sobretot al litoral central i al nord de la Costa Daurada, on també hi haurà alguns ruixats poc abundants. A la resta del país, l'estat del cel anirà evolucionant. El matí serà més assolellat cap a l'oest, al Pirineu i a l'Empordà. A la tarda, s'ennuvolarà més cap a l'interior de les comarques de Girona, on no descartem alguna gotellada. Finalment, també esperem núvols prims que arriben per l'oest de cara al vespre.

Temperatures a ratlla

Esperem valors de primera hora més baixos en general, amb descensos més marcats a punts de la Catalunya Central i interior de les comarques de Girona. La temperatura màxima serà semblant o una mica més baixa. Les temperatures més altes del país tocaran els 25 ºC a les Terres de l'Ebre. En canvi, a la major part del país rondaran els 20 ºC.

I dimarts..

Els núvols no ens abandonaran, ni els de tipus baix de la costa, ni tampoc els prims, que deixaran un cel més enteranyinat a estones a la resta. Mestral, tramuntana i vent de nord tindran més presència als dos extrems del país. El canvi de temps arribarà dimecres a la tarda, amb més núvols i l'entrada de les pluges, que s'intensificaran dijous.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut