Setmana de ple estiu amb núvols baixos al litoral

Encetem l'última setmana sencera d'agost de ple estiu, amb pocs núvols i temperatures que aniran pujant amb el pas dels dies

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

Avui comença una setmana dominada per l'anticicló, amb molta estabilitat, aire càlid i absència de les tradicionals tempestes de tarda de la segona quinzena d'agost. La tramuntana desapareixerà cap al migdia.

Pocs núvols

El dia serà molt assolellat, però no del tot. Esperem núvols baixos a la façana litoral, tant a la costa central com al nord de la Costa Daurada, sobretot, a primera hora i de cara al vespre. També a la tarda podran créixer nuvolades de calor cap al Pirineu, però sense conseqüències. A la resta, el cel clar s'imposarà.

Temperatures diürnes en ascens

Les temperatures de primera hora seran similars a les de diumenge, en tot cas, una mica més altes cap al Pirineu occidental. Les màximes quedaran una mica més curtes a la costa sud, però a la resta tendiran a pujar lleugerament. L'ascens serà més moderat al Pirineu de Lleida. Els valors més alts quedaran situats al voltant dels 33 ºC.

I dimarts...

Serà un dia més assolellat i amb pocs núvols d'evolució. Les temperatures màximes i mínimes pujaran gairebé arreu, en una tendència que continuarà durant els dies següents.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut