Sol i núvols baixos

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

Mentre estem pendents de l'evolució de l'impacte de l'històric huracà Ophelia a Irlanda, a Catalunya continuem amb un temps molt estable degut a les altes pressions ubicades al Mediterrani.

Sol i núvols baixos

La calma meteorològica es traduirà en un cel molt assolellat cap a ponent i al Pirineu. A la Catalunya central, com a l'entorn del litoral i prelitoral, alternaran les clarianes amb els bancs de boira o núvols baixos, que seran més abundants al principi del matí i cap al vespre. Els núvols baixos seran més compactes cap al sud de la costa Central i nord de la Daurada. Podrien deixar escapar alguna gota, de manera totalment anecdòtica.

Temperatures sense canvis

Tampoc no esperem canvis significatius en la temperatura. A primera hora pot baixar de manera molt lleu, i a migdia continuarem parlant d'un ambient molt suau o càlid, amb valors entre els 20 i els 28 ºC a una gran part del país.

I dimarts...

La inestabilitat començarà a guanyar terreny, i és possible que arribin els primers ruixats de tarda pel sud. La temperatura també començarà a baixar, però no a tot arreu.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut