Dia amb ruixats irregulars

La setmana dels ponts començarà amb temps insegur. Avui és el dia amb més possibilitat de pluja. L'anticicló s'imposarà a partir de demà

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

L'episodi de pluges que va començar divendres a la nit continuarà unes hores més, al llarg d'avui i la matinada de demà. Tot i això, la distribució de precipitacions serà molt irregular. No necessitarem el paraigua a tot arreu ni tot el dia. Els vents de llevant i gregal bufaran a tot el litoral i remenaran la mar. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès avisos per aquest motiu a la costa Brava. 

Més pluges a Girona

El temps més complicat el tindrem a les comarques de Girona, on els ruixats seran més persistents i abundants, paraigua durant gran part del dia. També hi haurà més risc de pluja cap al Montsià i la zona dels Ports, sobretot al matí. A la resta de Catalunya esperem un matí més variable cap a l'oest i al Pirineu, i més ennuvolat amb ruixats dispersos al litoral i el prelitoral. Els xàfecs aniran desapareixent al llarg de la tarda, i al mateix temps s'obriran més clarianes per ponent.

Temperatures amb pocs canvis

El fred de primera hora continuarà perdent pistonada amb un nou ascens de les temperatures mínimes. Les màximes també poden pujar en conjunt, però de manera poc evident.

I els pròxims dies...

L'episodi de pluja acabarà durant la matinada o el principi del matí de dimarts, amb les últimes precipitacions a Girona. A partir de llavors, tendirà a imposar-se l'anticicló.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut