Comença la setmana amb un nou front i amb nous ruixats

El rosari de fronts no s'acaba i encetem la setmana amb més pluja, tot i que en quantitats poc abundants

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

La pertorbació atlàntica continuarà ben activa a principis de setmana, i enviarà noves línies de núvols que mantindran la tendència de pluges a estones dels últims dies. Bufaran vents de ponent i garbí.

Més pluja

Serà un dia de trànsit de núvols, amb clarianes transitòries. Els núvols més compactes s'acumularan a l'oest de Catalunya. En aquesta zona, i sobretot cap al prelitoral sud, tindrem les pluges matinals, poc abundants. La cota de neu se situarà sobre els 1.000 metres al vessant sud del Pirineu occidental.

Durant la segona part del dia pot arribar algun ruixat puntual cap al nord-est, però els núvols més actius i els xàfecs més significatius tornaran a entrar per l'oest, de nou incidint amb més força a l'interior de Tarragona.

Més fred matinal

La temperatura de primera hora serà una mica més baixa que la del dia anterior, sobretot cap al Pirineu. A migdia continuarem amb un ambient relativament suau, amb extrems que voltaran els 17 o 18 ºC i molts valors al voltant dels 15 ºC.

I dimarts...

Torn per una nova nova línia de núvols que mantindrà el temps una mica insegur. El front deixarà alguns ruixats dispersos, més abundants a l'Alt Pirineu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut