Reguitzell de fronts amb molts núvols i poca pluja

Encetem la setmana amb una borrasca atlàntica força activa, que envia diversos sistemes frontals successius. Avui serà un dia de cel canviant, amb més núvols i pluges fins a mitja tarda. Les temperatures pujaran

Actualitzat

Per dilluns es configura una situació del sud-oest, amb una gran borrasca atlàntica que generarà molta nuvolositat, en forma de cadenes de sistemes frontals i línies d'inestabilitat que avançaran a gran velocitat.

Núvols en augment

El front avançarà a una gran velocitat i deixarà una matinada de núvols alts i mitjans en augment arreu. Durant el matí, la nuvolositat deixarà alguns ruixats que arribaran a les comarques de Tarragona. També cauran alguns ruixats al vessant sud del Pirineu, sobretot de Lleida, en qualsevol moment del dia. A partir de mitja tarda, el cel quedarà enteranyinat i s'obriran clarianes.

Ambient més suau

Les temperatures quedaran molt condicionades per la nuvolositat nocturna i pel vent del sud i sud-oest. Hi haurà cops forts ja des del matí al Pirineu, mentre que a la resta es donaran alguns cops moderats a partir de la tarda. L'ambient de dilluns serà més suau, amb un notable ascens de les temperatures mínimes i amb una pujada més lleugera de les màximes en general. A les comarques de Girona, el salt dels valors diürns també es notarà més. Arribarem a extrems d'uns 28 ºC.

I dimarts...

No acabarà de fer net, el cel serà força canviant i cauran alguns ruixats minsos. El vent de ponent i del sud-oest afectarà més comarques del centre del país i de la costa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut