Arriba un front poc actiu

L'augment de nuvolositat serà evident. Un inici de la setmana que ens portarà poques pluges, les més importants de la setmana se situaran al País Valencià i a les illes.

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

Encetem la setmana amb el pas d' un front molt poc actiu, endinsat en un territori anticiclònic. Hi haurà més núvols però poques pluges.

Núvols abundants

Els núvols augmentaran d'oest a est, amb una primera part de núvols més prims que s'aniran fent més compactes amb el pas de les hores. Aquests núvols poden caure algunes pluges molt febles a les comarques del Pirineu de Lleida.

La tarda portarà algunes precipitacions febles poc abundants al Pirineu occidental, i també algun ruixat cap al nord-est. A la resta no es descarta alguna gota, però seran fenòmens pràcticament inapreciables. Per Ponent, els núvols començaran a trencar-se durant la tarda i el sol traurà el nas abans de marxar del tot.

Ambient menys fred al matí

Esperem temperatures mínimes una mica més altes en general, mentre que al migdia els valors no seran molt diferents dels de diumenge, però tendiran a baixar amb el cel tapat.

I dimarts...

Núvols en retirada cap al sud i risc d'algunes precipitacions durant la primera part del dia. Entrarà la tramuntana i les temperatures màximes baixaran clarament.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut