Dilluns amb sol però més núvols al Pirineu

Acabem el cap de setmana llarg amb un temps plàcid durant la major part del dia i a gran part del territori. Només esperem petits canvis al Pirineu

Alberto AlcántaraActualitzat

Dilluns entrarà una mica d'aire fred per les capes altes atmosfèriques, i això pot animar el creixement de nuvolades de tarda al Pirineu.

Més nuvolades de tarda

Els bancs de núvols baixos acumulats cap al litoral sud seran l'únic factor a destacar al cel matinal. A la resta, tornarà a dominar el sol. A la tarda es desenvoluparan núvols al Pirineu, amb la diferència que serà més probable la formació d'alguns xàfecs i alguna tempesta poc intensa i poc abundant a l'extrem nord. Al final del dia tornarà a augmentar la nuvolositat a la costa Daurada i sud de la costa Central.

Pocs canvis tèrmics

Els termòmetres es mouran més aviat poc, potser una mica cap amunt cap al nord-est. Les màximes més altes estaran sobre els 36ºC.

I dimarts...

La inestabilitat farà un pas més endavant, i els ruixats tornaran al Pirineu, però també afectaran punts del centre i l'oest del país, i fins i tot poden tocar el prelitoral.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut