Una tarda amb grans clarianes

Alberto AlcántaraActualitzat

El solc d'aire fred en altura tendeix a retirar-se cap a França. El front de núvols marxa i recuperarem un temps més estable i càlid, de la mà del vent del sud.

Núvols residuals

La matinada i el matí han estat de núvols en retirada, amb un front que encara ha deixat alguns ruixats residuals, localment intensos però molt fugaços i amb quantitats minses. Les clarianes han guanyat terreny, tot i que també queden núvols baixos costaners entre Barcelona i Tarragona. 

A la tarda, malgrat que hi haurà menys aire fred, tornaran a créixer núvols d'evolució en punts de muntanya, sobretot al Pirineu i cap als Ports. En aquest cas no esperem ruixats significatius. Els núvols baixos costaners s'esqueixaran i farà més sol a la resta.

Temperatures més altes

La temperatura es mantindrà a ratlla, sense canvis importants. Les mínimes han pujat una mica per la nuvolositat, i les temperatures de migdia també pujaran una mica en conjunt. La calor i la xafogor no marxen. De fet, hi ha un avís del Servei Meteorològic de Catalunya per aquest motiu. Hi haurà molts valors de 32-33 ºC, amb extrems situats al voltant dels 36-37 ºC.

I divendres...

El temps no acabarà de ser estable. Esperem un cel una mica més variable pel pas de núvols poc actius. La calor continuarà garantida.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut