Temps rúfol o sol segons on us trobeu

Cel amenaçador a la costa amb alguns ruixats. Les temperatures diürnes es quedaran més curtes

Néstor GómezActualitzat

Catalunya es queda al marge de les pluges que per tercer dia consecutiu cauen sobre el País Valencià. De núvols en tindrem, però la majoria seran poc efectius. La situació de pluges més propera a casa nostra arribarà dissabte.

Sol i núvols

El temps serà molt assolellat durant tot el dia a les comarques de Lleida, interior de Tarragona i a tot el Pirineu. Ara bé, aquest sol contrastarà amb el cel de la costa i prelitoral, on abundaran els núvols. Els núvols baixos de la costa seran grisos i amenaçadors, però la majoria seran inofensius. Els ruixats i les tempestes més intenses descarregaran sobre el mar, però ben a prop de la costa, i poden tocar terra entre Tarragona i Barcelona en algun moment del dia. Seran de curta durada.

Temperatures més curtes

Les temperatures baixaran per l'absència de sol i no pas per l'arribada de cap massa d'aire fred. D'aquesta manera, l'ambient més agradable al migdia el tindrem a les comarques de Lleida, on a la plana es tocaran els 22 ºC.

I els propers dies...

Aprofiteu la jornada de divendres perquè el temps canviarà dissabte. Tot indica que dissabte plourà al litoral i prelitoral, però caldrà confirmar durant els propers dies que realment serà així.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut