Fred ben viu i una mica de neu

Meteocat té activat per avui i demà l'avís per fred. Avui la neu arribarà a la Terra Alta, al massís del Port i a la serralada Transvesal

Néstor GómezActualitzat

Abrics cordats per sortir al carrer. El fred continuarà ben viu a tot el país durant les properes hores, però hi afegim un nou ingredient, la neu. La neu torna a Catalunya, però a les terres del sud. La pertorbació responsable de les nevades al País Valencià i a les Illes s'acosta una mica cap al sud del país i portarà una mica de neu.

Sol, vent i un tastet de neu

El matí serà assolellat, serà a partir del migdia que arribaran alguns núvols al litoral. Apareixeran a partir de la tarda i cap al vespre a les Terres de l'Ebre deixarà algunes precipitacions, febles, que seran en forma de neu a partir dels 400 metres al massís del Port i a la Terra Alta. A darrera hora pot caure alguns flocs de neu al Montseny, Collsacabra i al nord del Ripollès. Un matí més, glaçarà arreu de les comarques i tota gota d'aigua que hi hagi al ras quedarà completament gelada.

Ambient gèlid

Temps molt fred a primera hora del dia amb les temperatures més extremes concentrades a les comarques de Lleida. Al Pirineu trobarem poblacions amb temperatures inferiors als -15 ºC, a l'interior del país entre -5 i -10 ºC i, un altre cop, a la costa hi haurà algunes glaçades. Meteocat té activat l'avís per fred a tot el país.

 

 

 

I divendres...

Matí amb temperatures extremadament baixes a Lleida amb cel serè, variable a la resta amb fred intens i neu als dos extrems dels país: al Pirineu de Girona i el massís del Port.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut