Cel més variable i amb més ruixats

Alberto AlcántaraActualitzat

Avui serà un dia amb més nuvolositat i, de nou, força activitat en forma de ruixats i tempestes. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l'avís per intensitat de pluja. La calorada es farà esperar unes hores més.

Temps insegur

Esperem un dia amb mescla de núvols i clarianes i amb possibilitat de més ruixats. Durant la matinada han entrat ruixats que encara avançaven per l'interior del país a primera hora. Els xàfecs es mouen de sud-oest a nord-est i no passaran del prelitoral. Durant el matí tindrem una pausa, però a partir del migdia es reactivarà la inestabilitat i es desenvoluparan nous ruixats, principalment a punts de muntanya del terç nord, a l'entorn del massís del Port i a altres punts del terç oest. Els ruixats seran localment intensos i en forma de tempesta, i poden deixar alguna calamarsada.

La calor extrema es fa esperar

L'arribada de núvols durant la nit ha fet pujar una mica la temperatura de primera hora per l'oest de Catalunya. Per contra, al migdia, la calor afluixarà per l'oest i pujarà una mica cap al nord-est. No passarem dels 34-36º C.

I divendres...

El temps s'estabilitzarà, els ruixats aniran a menys, i la temperatura repuntarà. D'aquesta manera arribarem a un cap de setmana amb previsió de calorada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut