Últim dia sense pluges i últimes hores de sol

Aprofiteu el dia, que torna la pluja

Néstor GómezActualitzat

El parèntesi hores sense pluja té les hores comptades, divendres tornarem a obrir el paraigua. Fins que arribi el nou canvi de temps, avui serà un dia de transició amb un progressiu i clar augment dels núvols.

Albada rogenca a Gavà (Pere Lluís Donoso)

Del sol als núvols

El matí assolellat. Un matí per gaudir del sol, de la seva lluminositat i de la seva energia al nord del país, quant més al sud, més núvols. Només les boires apareixeran a l'entorn de la ciutat de Lleida. També desfilaran algunes teranyines de núvols alts que ens anunciarà un imminent canvi de temps. A partir del migdia, els núvols s'imposaran arreu del país i només quedaran algunes petites clarianes al Pirineu i a les comarques de Girona.

Temperatures estancades

El cel serè de la matinada farà que l'ambient sigui fred a tot l'interior amb glaçades a les valls del Pirineu. Com farà sol durant el matí, les temperatures es recuperaran amb rapidesa fins als 16 i 18 ºC. Després es taparà i la tarda serà suau.

I la recta final de setmana...

Divendres tornarem a obrir el paraigua per unes pluges que poden arribar a gran part del país. Dissabte tindrem un sol esmorteït i diumenge, una mica de tot.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut