Canvi de temps amb retorn a l'hivern

Néstor GómezActualitzat

És curiós que en ple mes de gener sigui notícia l'arribada del fred. És clar que partint d'un diumenge tan càlid, l'arribada contundent del fred durant la recta final de setmana és important. Podeu veure tots els detalls de l'arribada del fred en aquesta notícia, Quan l'arribada del fred és notícia a l'hivern.

Més núvols i poques precipitacions

Si voleu sol, aprofiteu la primera meitat del dia. Amb el pas de les hores, els núvols aniran a més. A la costa entraran núvols des del mar que farà que l'ambient sigui fresc i humit. A la tarda, els núvols arribaran a tot el país i les primeres precipitacions entraran des de l'Aragó cap a les comarques pirinenques de Lleida. Serà en forma de neu per sobre dels 1.200 metres. La cota de neu baixarà durant la matinada següent.

Màximes més curtes

El canvi de masses d'aire i la gran presència dels núvols farà que les màximes es quedin més curtes, per sota dels 20 ºC. Les més altes de la jornada rondaran els 16 o 18 ºC.

I els pròxims dies...

S'espera neu al Pirineu i, a la vegada, noves ventades a les comarques de Tarragona, cotes altes del Pirineu i Empordà. L'ambient serà clarament hivernal.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut