Arriben els núvols que anuncien un canvi de temps

Adeu al cel serè dels últims dies, arriben núvols i persisteixen les boires gebradores

Néstor GómezActualitzat

Al llarg del dia s'acostarà a Catalunya un sistema frontal procedent del golf de Biscaia que canviarà el temps dels pròxims dies. Si teniu un baròmetre a casa, segur que heu vist com la pressió atmosfèrica ha estat altíssima durant els últims dies. A partir d'avui, la pressió davallarà.

Núvols prims i boires gebradores

El matí serà assolellat amb un tel de núvols prims que emblanquinaran el cel. També hi haurà algun núvol baix a la costa Daurada i Central. En paral·lel, les boires gebradores s'estendran per la plana de Lleida i provocarà un ambient clarament hivernal. També hi haurà boires matinals a l'Empordà. A la tarda, el cel serà assolellat cap a les comarques de Girona, mentre que a la resta el cel estarà variable. El Pirineu més occidental acabarà el dia amb el cel cobert.

Menys fred matinal

Els núvols que ens acompanyaran durant la nit i matinada esmorteiran la caiguda de les temperatures nocturnes, poden pujar un parell de graus, però, de fred, en farà. Al migdia, el sol lluirà sense força. Les temperatures màximes es mantindran o baixaran lleugerament. Els valors més alts del dia rondaran els 15 ºC a punts de la costa i del prelitoral.

I la recta final de setmana...

Arriba un primer canvi de temps divendres i un segon, més actiu a última hora de diumenge. A la notícia "El temps per al pont de la Puríssima" en trobaràs tots els detalls.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut