Sol, boires i arribada de núvols

El sol ve per quedar-se però no ens deslliurarem totalment dels núvols, sobretot de les boires a totes les planes interiors

Néstor GómezActualitzat

Un potentíssim anticicló se situarà sobre França i estendrà el seu braç cap a l'anticicló situat a Rússia. Amb aquesta situació, les pluges quedaran restringides a la perifèria d'Europa: sud d'Itàlia, Grècia, Escòcia, Noruega, Madeira i Canàries.

El sol guanya

Per fi, el sol torna a lluir amb intensitat a gran part del país. De bon matí hi haurà bancs de boires que s'estendran des d'Osona a Lleida que s'esvairan cap al migdia. A la costa hi haurà alguns núvols baixos de poca importància. Al llarg de la tarda els núvols augmentaran a la costa Daurada i a les Terres de l'Ebre.

Temperatures en lenta normalització

Després de temperatures tan altes, a poc a poc la retirada de l'aire càlid farà davallar lleugerament les temperatures sense arribar a valors de fred normal per aquestes dates. Les temperatures més altes del dia se situaran entre els 22 i els 24 ºC cap a la Ribera d'Ebre.

I els propers dies...

Recta final de setmana sota el paraigua d'un immens anticicló que no permetrà l'arribada de cap pertorbació. Tindrem dies de sol, hi haurà espai per als núvols i l'ambient serà molt suau i agradable. I la castanyada, amb màniga curta o llarga?

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut