Dia sense núvols, sense ruixats, amb sol i molta calor

Un dia per fotografiar el núvol que veieu: n'hi haurà ben pocs a tot el país

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat s'assenta i s'aferra al centre i sud d'Europa amb pressions superiors als 1.020 hPa arran de terra i estancament de l'aire a les capes mitjanes i altes de l'atmosfera. Tot això es traduirà en dies amb pocs núvols.

Sol a dojo

El temps que farà es podria reduir només a tres lletres: S, O i L. Sol arreu del país i durant tot el dia. És tanta l'estabilitat atmosfèrica que caçar amb la càmera de fotos un núvol serà complicat. Ara bé, us donem dos indrets on n'apareixeran en funció de l'hora del dia: al matí, a punts del Camp de Tarragona; i a la tarda, sobre alguns cims del Pirineu. Paraigua tancat i desat: sembla que no plourà cap dia d'aquesta setmana.

Calor sostinguda

La calor seguirà ben viva fins diumenge. La calor de dilluns es tornarà a repetir o pujarà una mica més la temperatura. Les màximes més altes tocaran els 36 ºC a la Terra Ferma, entre Balaguer, Mollerussa i Lleida. I fregaran els 35 ºC a la Ribera d'Ebre, Bages, Gironès i Pla de l'Estany. La xafogor a la costa anirà a més.

I els propers dies...

No s'albira cap canvi de temps en l'horitzó. El sol, l'absència de núvols importants i la calor ens acompanyaran durant tota la setmana.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut