Dia rúfol amb pluges localitzades

Persistirà el temps amb força núvols i amb precipitacions minses. L'ambient serà suau a l'espera del retorn de l'hivern de cara a la setmana que ve

Néstor GómezActualitzat

Tenim pertorbacions a la vora, baixes pressions i tot plegat, poc eficient en pluja. Els sistemes frontals travessaran Catalunya amb més vent que precipitacions.

Molts núvols i poca pluja

Un dia més, els núvols predominaran a tot el territori i cauran algunes gotes a l'oest del país. Només a punts de la façana costanera apareixerà el sol durant breus estones. De tot els núvols, els més actius se situaran al Pirineu, on s'esperen pluges. La neu pujarà de cota en el Pirineu dels 1.300 metres cap als 1.800 metres a darrera hora del dia. Ens començarà a envair una massa d'aire càlid. El vent de ponent reapareixerà amb cops forts al prelitoral i a zones elevades de muntanya.

Ambient sense fred

Les temperatures de divendres es mantindran estancades respecte a dijous. Serà un dia de traspàs abans de la pujada de dissabte i la caiguda de diumenge. Els valors més alts del dia tocaran els 20 ºC.

I el cap de setmana...

Temps variat i ball de temperatures. Dissabte pujaran força, clarament les més altes pujaran per sobre dels 20 ºC. En canvi, diumenge cauran força. Les mínimes de diumenge es donaran a darrera hora del dia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut