Del sol als núvols i amb paraigua

S'acosten dies de bon temps i l'ambient fred, però abans arriba l'últim dia insegur, amb molts núvols i ruixats

Néstor GómezActualitzat

Ja ha desaparegut la borrasca que tant enrenou ens ha deixat durant els darrers dies. Ara, un gran anticicló dominarà el centre continental des d'Irlanda fins a Polònia, i a nosaltres ens enviarà una línia de ruixats que travessarà el país.

Núvols i ruixats

De bon matí, el sol només es veurà de bona a bona part del país, però una línia de ruixats entrarà des del golf de Lleó cap a les comarques de Girona, on plourà al llarg del el matí. Nevarà al Ripollès i a l'Alta Garrotxa amb cotes que baixaran fins als 1.300 metres. Els bancs de boira matinasl envairan tota la Catalunya Central i Terres de Ponent. Cap al migdia, les precipitacions avançaran per tot el litoral; a l'interior seran força més febles i no plourà cap a ponent. A partir de mitja tarda les pluges arribaran a les Terres de l'Ebre; poden ser moderades.

Temperatures avall

Ens haurem de tapar una mica més: les temperatures, mínimes i màximes, davallaran. Les temperatures diürnes quedaran ben curtes, amb prou feines tocarem els 16 ºC.

I els propers dies...

Després d'aquest darrer dia rúfol, arriba un bon període de sol i de temps estable que s'allargarà fins a finals de setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut