Comença la setmana amb un temps que no fa net

La setmana començarà amb un temps inestable, amb presència de ruixats i temperatures més baixes

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

L'anticicló continuarà dominant en la superfície, però l'aire fred no es retira del tot en les capes altes i mitjanes de l'atmosfera. Per tant, el temps seguirà marcat per les tempestes, tot i que menys abundants que les de diumenge.

Ruixats residuals

El dia comença amb un feix de núvols que s'acosta des de l'Aragó. Matí més assolellat a l'Empordà i amb més núvols cap a l'oest del país. Les boires, després de dies de pluja, són presents a Osona, Bages i altres conques del Prepirineu. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, prelitoral i interior del nord-est, amb ruixats. De manera local hi pot haver alguna tempesta.

Temperatures a la baixa

Els núvols condicionaran l'evolució de les temperatures, que no baixaran gaire durant la nit, i quedaran més curtes, en general, durant les hores centrals del dia. L'ambient al migdia serà suau, amb les màximes més altes de la jornada, que amb prou feines tocaran els 26 ºC.

I dimarts...

L'anticicló es vol reforçar, els núvols perdran terreny i el risc de ruixat desapareixerà. Les temperatures màximes tendiran a pujar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut