Cel ennuvolat amb pluges febles

Tindrem un clàssic dia rúfol en què ni lluirà el sol ni plourà amb abundància. L'ambient serà ben suau.

Néstor GómezActualitzat

Camí ascendent de la pressió atmosfèrica que, a poc a poc, ens durà cap a dies de més estabilitat. La gran pertorbació atlàntica es dirigirà cap a Madeira i les Canàries. Durant la nit, dues línies de pluges han creuat l'est del país amb registres que han arribat als 2 i 3 l/m². A més, ha estat pluja bruta, carregada de fang, a causa de la massa d'aire càlida que ens envaeix i que prové del nord d'Àfrica.

Núvols i poc més

Durant tot el dia predominaran els núvols arreu del país. Apareixeran algunes ullades de sol efímeres al matí al Pirineu i Catalunya Central. Només cauran pluges febles al vessant sud del Pirineu de Lleida i al prelitoral, i a la resta del país el que pugui caure serà minso. Compte amb la pluja, que serà bruta, amb molta càrrega de fang.

Ambient càlid

Les temperatures baixaran una mica respecte als valors de dilluns, però tot i així l'ambient serà ben suau, clarament per sobre dels valors habituals per aquestes dates de finals d'octubre. Les temperatures més altes del dia es donaran cap a les comarques de Girona, on rondaran els 25 ºC.

I els propers dies...

Dimecres serà l'últim dia rúfol, amb núvols. A partir de dijous arriba el sol per acompanyar-nos per al que queda de setmana. Les temperatures baixaran.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut