Carreteres amb neu. Foto: @transit.
Carreteres amb neu. Foto: @transit.

Carreteres afectades per la neu al Pirineu

Actualitzat

Les nevades dels darrers dies dificulten la circulació per algunes carreteres del Pirineu occidental i el nord del Berguedà.

Les comarques amb incidències per neu a les carreteres es troben a l'Alta Ribagorça, la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà i el nord de Berguedà. A primera hora d'avui hi havia quatre carreteres tallades, i en unes nou calia fer-hi servir cadenes. Estan tallades les carreteres del port de la Bonaigua i la BV-4031, de Castellar de n'Hug a Toses; a la N-141, entre Bossòst i França, es restringeix el pas als vehicles pesants articulats. Abans de sortir a la carretera, a les zones de neu, consulteu l'estat de les carreteres al Servei Català de Trànsit.

Aquest matí a Andorra calen cadenes per circular a Canillo, Serrat i Pal, i estan tallades les carreteres del Port d'Envalira, l'accés a Arcalís per la CG3, l'accés a França per l'RN22 i el coll de Pimorent, l'RN320.

El Servei Català de Trànsit demana molta precaució per conduir amb neu. Recomana maniobrar amb suavitat, reduir la velocitat per evitar el lliscament, no frenar bruscament i incrementar la distància de seguretat. També recomana circular amb compte pels forts vents als dos extrems del país.

 

 

Anar al contingut