Caps de fibló a Eivissa

Alberto AlcántaraActualitzat

L'episodi de tempestes continua en marxa, amb presència molt irregular i afectacions molt diverses. Si a Catalunya s'han registrat alguns danys degut a les ventades i la calamarsa, a les Balears la inestabilitat ha vingut acompanyada per diversos caps de fibló visibles des de les Pitiüses.

Les imatges van ser gravades i fotografiades per diversos observadors que han deixat testimoni a les xarxes socials, com podeu veure en el vídeo que acompanya aquesta notícia i en aquestes dues piulades del Servei d'informació d'Emergències.

Les tempestes també van deixar alguns registres significatius, com pluges de 47 mm a Portocolom, 25 mm a l'aeroport d'Eivissa i 16 mm a Formentera, segons les dades de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). Els cops de vent van arribar als 58 km/h a l'aeroport d'Eivissa. Segons ha informat el Diario de Ibiza, es van produïr alguns danys per les ventades a Sant Rafel. A l'aeroport de Mallorca, les ràfegues van arribar als 71 km/h.

Per dimecres es preveu més inestabilitat al voltant del sud de les Balears. L'AEMET ha emès un avís meteorològic per risc de pluges a Eivissa i Formentera, amb intensitats de 20 mm en 1 hora. De fet, a l'aeroport d'Eivissa aquest matí ja portaven 25 mm més. També són probables xàfecs cap a Mallorca.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut