Capa de fum en el pròxim Gran Premi de Singapur d'F1

Actualitzat

Una capa de boira plana sobre la ciutat de Singapur a pocs dies de la disputa del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1, previst per diumenge.

La crema de boscos feta pels agricultors a la veïna Sumatra per a nous conreus ha provocat una fumera tan densa que arriba al sud de Malàisia i a Singapur. El portaveu del Gran Premi ha comunicat que l'aspecte de la boira i del fum està previst en el pla de contingència general i treballarà estretament amb organismes per prendre decisions col·lectives respecte a l'esdeveniment.

Una sèrie d'esdeveniments esportius a Singapur durant el cap de setmana del 12 i 13 de setembre van ser cancel·lats a causa dels riscos per a la salut, segons informa l'Agència Nacional de Medi Ambient de Singapur. S'espera que les pluges previstes al llarg de dimarts facin millorar la qualitat de l'aire de la ciutat.

Malàisia, també afectada pel fum dels nombrosos focs de Sumatra, ha obligat a tancar avui les escoles de tres estats i de la ciutat de Kuala Lumpur. De les 52 estacions que mesuren la qualitat de l'aire, 34 van registrar nivells d'aire insalubres durant aquesta matinada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut