Calma al cel, refredats a la terra

De la jaqueta matinal a la màniga curta del migdia: temps de constipats

Néstor GómezActualitzat

Teniu gaires persones al vostre voltant que estiguin refredades? Veritablement, tenim un temps ideal per fer esternuts i haver de dur a la butxaca els mocadors de paper. Aquestes temperatures fresques al matí i suaus al migdia o la diferència que hi ha quan s'està al sol o a l'ombra fan que tinguem a sobre els refredats.

El sol guanya terreny

Temps molt assolellat arreu del país. Els núvols i les boires de cada matí a la Catalunya Central i a la costa seran, aquest cop, menys densos, menys compactes i més esqueixats. El sol serà el gran dominador del migdia i la tarda.

Contrast tèrmic

Mínimes i màximes pujaran dijous lleugerament. De bon matí farà fresca a tot l'interior i fred en algunes valls del Pirineu. Aquest ambient contrastarà amb la caloreta del migdia, amb unes temperatures al pla de Lleida que fregaran els 30 ºC.

I la recta final de setmana...

Divendres tindrem un dia calcat del de dijous. I durant el cap de setmana ens travessarà un front dissabte a la tarda que deixarà ruixats dispersos. Diumenge, temps assolellat amb restes de núvols i boires matinals.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut