Aprofiteu el sol d'avui, demà ruixats

La setmana arrenca amb les restes de la pertorbació que ha protagonitzat tantes pluges i fenòmens extrems el cap de setmana. Les clarianes recuperaran terreny, però de manera transitòria

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

La pertorbació responsable dels fenòmens extrems de dissabte i diumenge es desdibuixarà al nord d'Àfrica. Els vents passaran a bufar de gregal, de forma moderada a la Costa Brava i, després, a la Central. Les pluges tendiran a retirar-se pel sud.  

Torna el sol

Esperem una jornada assolellada, amb retirada inicial de la nuvolositat cap al sud. Els núvols al Baix Ebre i Montsià podran deixar alguns ruixats que marxaran a partir del migdia. A més a més, hi haurà bancs de boira matinals a les fondalades d'interior.  

Pocs canvis tèrmics

La temperatura mínima baixarà una mica en general, mentre que les màximes seran similars, potser una mica més altes cap al sud i una mica més baixes a l'extrem nord-est.

I dimarts...

Els vents de llevant es reforçaran a la costa i arribarà una nova tongada de pluges. La precipitació entrarà per les comarques de Girona i s'anirà desplaçant cap al sud. La cota de neu baixarà cap als 1.200 metres al Pirineu oriental.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut