Apareix un flamenc a la platja de Tamariu

Actualitzat

Sorpresa dimecres a Tamariu quan algunes persones han vist aterrar un flamenc al mig de la platja. El flamenc s'ha estat passejant una estona just en el trencant de les onades de manera que algunes persones han tingut l'oportunitat de prendre'n imatges. La Stella Calcagno les ha compartit amb nosaltres.

En consulta amb els tècnics del Parc Natural del Delta de l'Ebre, sembla que el causant d'aquest comportament poc habitual de l'animal hauria pogut estar el fort vent que ha bufat avui. Els flamencs acostumen a estar-se en aiguamolls de poca fondària i lluny de les onades, i també en zones amb poca o nul·la presència humana. El fet que s'hagi posat en una platja urbana com la Tamariu fa pensar als tècnics que era un animal cansat que ha parat per reposar.

Els flamencs són ocells que viuen en la zona mediterrània i que no necessiten fer migracions, tot i que si que tenen mobilitat per tota l'àrea del mediterrani. Uns flamencs nascuts al Delta de l'Ebre poden triar per viure Còrsega o Turquia, però també podrien quedar-se en algunes de les zones d'aiguamolls del nostre País.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut