Ambient amb olor de primavera

Adéu a les precipitacions en una jornada que ens recordarà més la primavera que l'hivern

Néstor GómezActualitzat

Jornada 100% anticiclònica. Un potentíssim anticicló està ancorat a l'entorn de les Balears amb una pressió altíssima, superior als 1.032 hPa. Una estabilitat molt acusada que no dona lloc a parlar de precipitacions. Les borrasques actives es veuen obligades a circular pel nord continental.

Sol i núvols baixos

Matí de cel cobert de núvols baixos a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona. A la resta de la costa, el cel estarà variable. També hi haurà núvols baixos, en forma de boira, al pla de Lleida i a la Ribera d'Ebre. Fora d'aquestes zones, el temps serà molt assolellat, sobretot al Pirineu de Lleida. A la tarda, la majoria dels núvols s'esquerdaran i predominarà una mica més el sol a gran part del país.

Temperatures suaus

Dia amb ambient primaveral, amb unes temperatures matinals que seran ben suaus, i només glaçarà en algunes valls del Pirineu de Lleida. Les temperatures màximes seran altes arreu amb valors que a l'Empordà poden tocar els 20 ºC.

I els pròxims dies...

Tornen les boires persistents. Divendres, l'ambient serà gris durant tot el dia a Lleida i amb ambient fred, a causa de la boira. A la resta del país, temps assolellat. El cap de setmana tindrem la novetat de l'arribada d'una pertorbació diumenge que caldrà veure com ens afectarà.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut