Aiguats a la costa i carrers plens d'aigua al Garraf i al Baix Penedès

Molta precaució en els moments de xàfec: pot descarregar amb intensitat i crear situacions de perill

Néstor GómezActualitzat

Les pluges intenses d'avui són d'aquelles de veure carrers per on corre l'aigua i rieres ben carregades. Els xàfecs, intensos i locals, han començat de matinada a Barcelona, però no pas a tot arreu. Al barri de Sant Gervasi han caigut 48 l/m², mentre que a la Zona Universitària només s'han recollit 2 l/m². Les pluges intenses continuaràn durant les properes hores a la costa catalana.

L'aiguat al Garraf i al Baix Penedès

Al Baix Penedès, l'aiguat ha descarregat 34 l/m² a l'Arboç i 30 l/m² a Bellvei. Un dels espetecs més importants del matí ha estat al Garraf.Les xifres més importants de pluja han estat a Sitges, amb 44 l/m² en 35 min, i a Sant Pere de Ribes, amb 43 l/m². Tota aquesta aigua, que ha caigut en poca estona, ha deixat a Sitges imatges espectaculars de carrers desèrtics, sense cap persona, i on només es veia córrer l'aigua i alguns contenidors. Les imatges han estat cedides per Marta Abad.

Els Bombers de la Generalitat han rebut dotze trucades des de Calafell, per acumulació d'aigua, i quinze de Sitges, per inundacions. Cap servei destacat, segons informen els Bombers.

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut