La neu remet i entra el vent

Nevada a totes les comarques de l'interior i del litoral. L'aiguaneu arriba fins a la mateixa línia de mar. Nevarà durant tot el matí.

Actualitzat

De matinada, la pertorbació situada davant de Castelló i s'ha desplaçat cap a Mallorca. La ubicació de la baixa ha donat nevades des de la Terra Ferma fins a la costa a cotes ben baixes. Els gruixos de neu del temporal han acumulat fins els 34 cm al Pla de Manlleu, a l'Alt Camp.

Sol i neu. Després d'un matí de neu, la tarda ve amb vent, sol i restes de nevades. A la tarda, el vent de mestral s'endurà la neu i els núvols i quedarà una tarda assolellada a les comarques de Lleida i de Tarragona. Quedarà prou inestabilitat a Barcelona i sud de Girona com mantenir la situació de ruixats de neu al litoral i prelitoral. 

 

Al Pirineu nevarà durant tot el dia de manera feble, sobretot a la Vall d'Aran i a les valls de Boí, d'Àneu, de Cardós i Ferrera. Es poden acumular entre 5 i 15 cm de neu nova.

A partir del migdia ventarà als tres extrems del país, amb cops forts de tramuntana a l'Empordà, de nord a les cotes altes del Pirineu de Lleida i de mestral al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Ambient de cru hivern, amb màximes que amb prou feines s'acostaran als 10 ºC.

I els propers dies...

Dijous, dia de fortes ventades a la meitat nord del país de component nord, amb sol i neu al vessant nord del Pirineu. El fred es mantindrà de cru hivern amb un ambient ben gèlid fins, com a mínim, dilluns.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut