TV3 et convida a "Llegir, una cita amb la vida"

TV3 engega una campanya de suport a la lectura, coincidint amb la celebració de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya i amb la posada en marxa de la Superbiblioteca del Super3

Televisió de Catalunya impulsa la campanya a favor de la lectura de manera transversal en la programació de TV3, el canal 33, el 324 i el Super3. L'inici coincideix amb l'estrena de la "Superbiblioteca", que té com a finalitat promoure la lectura a l'univers del Super3 i on ,durant tot el mes d'abril, s'oferiran diverses cites literàries. També s'hi afegeixen l'"InfoK", l'espai de debat "Més 324" i l'espai cultural "Tria33".

Amb aquest iniciativa, TV3 s'uneix a l'acció de Catalunya Ràdio, que des de principi d'any està emetent els microespais literaris "Postdates".

Les frases dels autors catalans es difonen també per les xarxes socials de TV3 i es recopilen en un espai conjunt dins del web dedicat a la Fira de Bolonya: www.tv3.cat/bolonya/.

La campanya "Llegir, una cita amb la lectura", que s'ha fet amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, neix amb vocació de mantenir-se i créixer en la programació dels canals de Televisió de Catalunya.

 

Anar al contingut