L'Equip 92 corre la Marató de Barcelona pel Casal dels Infants

El repte esportiu i solidari de "Tot gira"

El programa esportiu de Catalunya Ràdio  "Tot gira" obre una campanya de crowdfunding a favor del Casal dels Infants, a través de la plataforma www.migranodearena.org.

El programa ha creat L'equip 92 per entrenar quatre exesportistes olímpics, que van participar als Jocs de Barcelona 92, perquè corrin la Zurich Marató de Barcelona, l'11 de març. L'equip està format per l'exmaratonià Carles Castillejo, que fa d'entrenador; Dani Ballart, plata a Barcelona en waterpolo; Natàlia Via-Dufresne, plata a la classe Europa de vela a Barcelona; Jesús Ángel García Bragado, marxador encara en actiu, i Tomàs Jofresa, exjugador de bàsquet que es va enfrontar al Dream Team a Barcelona 92.

Natàlia Via-Dufresne, amb 19 anys, guanyava la plata olímpica de vela a Barcelona 92. 26 anys després, accepta el repte del "Tot gira" i es planteja que  "Si acabo la marató m'hauré de posar un repte... la volta al món?".

El Casal Obert Infantil dona suport a més de 1.200 infants de 3 a 12 anys en diferents barris de diverses ciutats catalanes, abordant situacions de fragilitat familiar a través de l'acompanyament i el reforç escolar, el joc, els hàbits de salut...

 

Anar al contingut