La Fundació La Marató convoca els investigadors en ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

Els investigadors que treballin en ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques podran accedir  a la convocatòria d'ajudes des de la pàgina web de la Fundació La Marató de TV3: https://www.ccma.cat/tv3/marato/recerca/ajuts/, on hi ha les bases i el formulari. La participació en aquest concurs només es pot fer en línia i el període de sol·licitud és del 13 de febrer al 20 de març del 2017.

Els projectes candidats seran avaluats en un rigorós procés de selecció, coordinat per l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS). El resultat de l'avaluació el farà públic el Patronat de la Fundació, a partir de la proposta de la Comissió Assessora Científica, al mes de novembre.
Aquests treballs es poden desenvolupar en un únic centre o bé de forma coordinada entre equips de diferents institucions.

La Marató 2016 va recaptar 8,5 milions d'euros, xifra que s'anirà incrementant fins al tancament definitiu d'aquesta edició, el 31 de març, i es farà pública al mes de maig, un cop s'hagin auditat els comptes de la Fundació.

 

Anar al contingut