Els equips de Catalunya Ràdio completen la Trailwalker Girona 2017

L'objectiu de la cursa solidària d'Oxfam Intermón és recollir fons per lluitar contra la pobresa i, en concret, contra la manca d'accés a l'aigua en molts països del tercer món

Jordi Just, Carles Ferrús, Xavier Corominas i Eugeni Aroza, de l'equip #CatRàdioEsMouMatí , amb el suport de Laia Claret i Anna Escura, i Jaume Grau, Montse Poblet, Joan Jordi Rossell i Mireia Pacareu de l'equip #CatRàdioEsMouMigdia , amb Àlex Bosch i Laia Ortega com a assistents, han completat els 100 quilòmetres del recorregut de la Trailwalker Girona 2017, que ha seguit la via verda d'Olot a Sant Feliu de Guíxols.L'esforç de mesos d'entrenament i el suport dels companys que els han animat en aquesta aventura els ha ajudat a superar la prova.

Si vols veure com s'ha desenvolupat la cursa en els diferents trams, per equips o per corredors, ho pots fer en aquest enllaç.

Molts companys de Catalunya Ràdio, amics i familiars van estar allà per animar els dos equips, i han estat també al llarg dels vuit punts de control de la prova. Han caminat al seu costat en alguns trams, sobretot a la nit, les hores més dures del recorregut. Adrià Bas i l'equip de "Solidaris" de Catalunya Ràdio també es van traslladar  dissabte al control situat a Amer, a la Selva, per on els participants van passar al migdia, per fer el programa en directe des d'aquest punt de la cursa solidària i connectar amb els dos equips. Durant el programa, a més de fer costat als participants, els assistents van explicar com es van fer els equips, els entrenaments que han seguit i, sobretot, quines accions s'han fet entre els companys de la ràdio per aconseguir el donatiu imprescindible per participar-hi. 

Solidaris també va destacar la feina dels voluntaris, tan necessària perquè una cursa que mou milers de persones, des de fa set anys, sigui un èxit.

Des de la primera edició a Catalunya l'any 2011, ja han participat a l'Oxfam Intermón Trailwalker més de 2.400 equips i s'han recaptat més 5 milions d'euros. El dia a dia dels entrenaments, les activitats per recaptar fons, la causa solidària i la convivència en xarxes socials i amb la resta d'equips són una oportunitat de transcendir les relacions personals més enllà de l'àmbit estrictament esportiu.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut