CatRàdioEsMou
CatRàdioEsMou
#Catràdio es mou

Catalunya Ràdio a la Trailwalker

Un grup de treballadors de Catalunya Ràdio participa amb dos equips a la Intermón Trailwalker, una marxa de 100 quilòmetres que Oxfam Intermón organitza l'abril de 2017  per recaptar fons i finançar els projectes que té arreu del món, bàsicament, el relacionats amb l'aigua.

Aquest any, la Intermón Trailwalker, que es fa els dies 1 i 2 d'abril, segueix la via verda Olot - Sant Feliu de Guíxols. Els equips disposen d'un màxim de 32 hores per completar-la. El programa Solidaris emetrà en directe tota la jornada des d'Amer. En l'edició anterior, Solidaris va seguir l'entrenament d'un dels equips.

Els equips de Catalunya Ràdio són:
#CatRadioEsMouMatí, format per Eugeni Aroza, Xavier Coromines, Carles Ferrús i Jordi Just. Suport: Laia Claret i Anna Escura.
#CatRadioEsMouMigdia, format per Jordi Font, José Antonio Muñoz, Montse Poblet i Maria Núria Revetlle. Suport: Àlex Bosch i Laia Ortega.

Per poder participar-hi,l'aportació mínima que demana l'organització és de 1.500 euros per equip. Els companys inscrits necessiten recollir com a mínim 4.500 euros, abans del 26 de març.

Recuperar la tradició de vendre un número de loteria entre els treballadors; organitzar una festa de Nadal –que es farà el 17 de desembre–; posar guardioles al costat de les màquines de cafè, perquè qui vulgui hi deixi el canvi, i muntar una paradeta amb sorpreses al vermut de Nadal de la ràdio són algunes de les propostes que es posaran en marxa els pròxims mesos per aconseguir els diners necessaris. Aquests diners aniran destinats directament a Oxfam Intermón.

Les aportacions es fan directament a través de la web de la  Intermón Trailwalker, on també es pot seguir l'evolució dels ingressos de cada equip.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut