Ràdio

Catalunya Ràdio

És el canal generalista del Grup d’Emissores de Catalunya Ràdio. Creat el 1983 per promocionar i difondre la llengua i la cultura catalanes des d’un servei públic de qualitat, combina tots els gèneres radiofònics i tota mena de temàtiques: informació i entreteniment, grans magazins, programes especialitzats, cultura, esports, participació, música o diversitat. 

Catalunya Informació

És l'emissora informativa del grup. Va néixer el 1992 i va ser la primera emissora del gènere a tot l'estat espanyol. Amb una programació de 24 hores diàries de notícies, és l’emissora informativa de referència a Catalunya. A Catalunya Informació hi són habituals les transmissions en directe d'actes i rodes de premsa d'interès general. La informació esportiva, del trànsit i del temps complementen els espais horaris de notícies.

Catalunya Música

És l’emissora de música clàssica del grup. Creada el 1987, ofereix un ventall ampli de gèneres i estils clàssics de tots els temps en una extensa proposta especialitzada. L’emissora, líder en el seu àmbit, s’ha destacat per la gravació i la transmissió en directe de concerts, cicles i festivals. Com a membre de la xarxa de la Unió Europea de Radiodifusió (UER), emet concerts de primer ordre, europeu i mundial, i situa les produccions pròpies de Catalunya Música a nivell internacional.

iCat.cat

Nascuda el dia de Sant Jordi del 2006 com a emissora multimèdia per FM i internet, iCat.cat evoluciona l'1 d’octubre del 2012 cap a un model multicanal centrat en l'escolta online a través del web i d'aplicacions per a mòbils. La música i els continguts culturals emergents en són els elements vertebradors. El web, que l’abril del 2013 estrenava nova imatge, integra tant l'emissió en directe com àudio a la carta, així com podcast, vídeo, text i xarxes socials. També dóna accés directe a cinc canals més, que el 2013 van passar a ser aquests:

iCatTrònica. Música electrònica de qualitat atenta a la producció catalana i el més rellevant de l’escena internacional.

iCatJazz. Plataforma per a l’escena jazzística catalana, amb les novetats internacionals i el jazz més clàssic.

totCat. Canal dedicat a l’escena musical actual en català que respon a un dels compromisos adquirits per iCat des del seu naixement.

iCatRumba. Selecció temàtica dedicada a la rumba catalana i a gèneres similars, que es posa en marxa el 2013.

iCatMón. Dedicada a les músiques del món, tractades des d’un punt de vista urbà i actual, iCatMón neix el 2013 fusionant en un sol canal els continguts de MusiCatles i Mediterràdio.