Arriba la 20a edició del MINIPUT

El 29 i 30 de novembre el CCCB serà l'escenari d'un cap de setmana complet dedicat a la televisió de qualitat i als nous formats televisius.

Actualitzat
El MINIPUT fa 20 anys que celebra la seva cita anual amb la televisió de qualitat. Aquest any presentarà programes que reflexionen sobre els usos de les noves tecnologies; una sessió dedicada a "Soy cámara", que celebra cinc anys en antena amb un debat sobre la relació entre la televisió i internet; una sessió dedicada al "fake" televisiu, amb la presència de Jordi Évole, Miguel Ángel Martín i Manuel Delgado, i el lliurament dels Premis del II Concurs Transmèdia, organitzat pel GAC (Guionistes Associats de Catalunya) i el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

El dissabte 29 de novembre, de 10.00 a 22.00, el Teatre del CCCB serà, novament, l'únic espai del nostre país on es presenten programes de televisió de servei públic i es faciliten debats i trobades entre professionals i estudiosos de la televisió pública de qualitat d'arreu del món. El MINIPUT posa a l'abast de tots els professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en la televisió un model de televisió de qualitat viu, i ho fa mostrant, d'una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d'arreu del món amb una selecció del millor que s'ha pogut veure a l'última edició de l'INPUT (International Public Television Screening Conference); i oferint, d'altra banda, un tast dels programes més destacats de les cadenes locals i autonòmiques, així com d'aquells projectes audiovisuals que utilitzen internet com a mitjà de difusió.

El MINIPUT està organitzat conjuntament per la Universitat Pompeu Fabra, Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Lleida, el Tecnocampus Mataró i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Té, també, el suport de la Universitat de Girona i la Universitat Rovira i Virgili.

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de miniput.cat/Inscripcions.
Anar al contingut