Cercador

S'han trobat 144 resultats per folch nutricio.

  • Yonkis de la sal: tot sobre el condiment més utilitzat a la cuina, i a la indústria
    Escolta àudio
    Un restaurant caníbal a Berlín

    Yonkis de la sal: tot sobre el condiment més utilitzat a la cuina, i a la indústria

    La sal és imprescindible per al cos, però, pot arribar a ser addictiva? Respon Carmen Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona i directora del Campus de l'Alimentació de Torribera, que ens explica per què consumim tanta sal cada dia, incloent-hi la que està oculta en aliments que no sembla que en portin. Al menjador de Catalunya Ràdio, les periodistes Mercè Folch i Lídia Orriols ens expliquen que cada dia dinen amb el saler a la mà. Carme Gasull ens descobreix els mostatxons, un dolç del sud de Catalunya que elabora el pastisser Pau Carranza, de la Pastisseria Larrosa de Flix. I el periodista Arturo Puente ens descobreix la història d'Andreu Costafreda, l'home que va construir un imperi amb Panrico patentant el dònut a Espanya. Acabem obrint gana amb l'especialitat de restaurant Oasi Clàssic de Gandesa, a la Terra Alta: la coca de clotxa.

  • Fer bondat sense renunciar als aperitius
    Escolta àudio
    El matí de Catalunya Ràdio (Xavi Freixes)

    Fer bondat sense renunciar als aperitius

    La Dra. Montse Folch, màster en Nutrició i Dietètica, ens fa propostes saludables per mantenir un dels grans plaers de l'estiu, a la seva secció setmanal "Menjar amb sentit comú".

  • El matí de Catalunya Ràdio amb Xavi Freixes, de 12 a 13 h - 18/07/2017
    Escolta àudio
    El matí de Catalunya Ràdio (Xavi Freixes)

    El matí de Catalunya Ràdio amb Xavi Freixes, de 12 a 13 h - 18/07/2017

    08.28 "Tertúlia" Mònica Sabata, directora executiva de la Càtedra Josep Termes Antonio Gómez Reino, Periodista i consultor Oriol March, Periodista, secció Política de Nació digital Salvador Cot, director del diari digital El Món 08.30 "Entrevista"  Enric Millo, Delegat del Govern a Catalunya 10.06 "Menjar amb sentit comú" amb Montse Folch Llicenciada en Medicina i Cirurgia, màster en Nutrició i Dietètica. Tema: Cura de la pell durant l’estiu 10.50 "Vacances d'un altre planeta" amb Núria Riquelme + Xavi Coral 11.15  Alfred Rodríguez Picó, Director de Taiko Meteorologia  12.09 “La millor música de tots els temps" amb Erik Vinaixa  12.37 "Què farem per dinar?" amb  Pere Planangumà, xef del restaurant Rom.

  • El matí de Catalunya Ràdio amb Xavi Freixes, de 11 a 12 h - 18/07/2017
    Escolta àudio
    El matí de Catalunya Ràdio (Xavi Freixes)

    El matí de Catalunya Ràdio amb Xavi Freixes, de 11 a 12 h - 18/07/2017

    08.28 "Tertúlia" Mònica Sabata, directora executiva de la Càtedra Josep Termes Antonio Gómez Reino, Periodista i consultor Oriol March, Periodista, secció Política de Nació digital Salvador Cot, director del diari digital El Món 08.30 "Entrevista"  Enric Millo, Delegat del Govern a Catalunya 10.06 "Menjar amb sentit comú" amb Montse Folch Llicenciada en Medicina i Cirurgia, màster en Nutrició i Dietètica. Tema: Cura de la pell durant l’estiu 10.50 "Vacances d'un altre planeta" amb Núria Riquelme + Xavi Coral 11.15  Alfred Rodríguez Picó, Director de Taiko Meteorologia  12.09 “La millor música de tots els temps" amb Erik Vinaixa  12.37 "Què farem per dinar?" amb  Pere Planangumà, xef del restaurant Rom.

  • "El matí de Catalunya Ràdio" amb Xavi Freixes, de 10 a 11 h - 18/07/2017
    Escolta àudio
    El matí de Catalunya Ràdio (Xavi Freixes)

    "El matí de Catalunya Ràdio" amb Xavi Freixes, de 10 a 11 h - 18/07/2017

    08.28 "Tertúlia" Mònica Sabata, directora executiva de la Càtedra Josep Termes Antonio Gómez Reino, periodista i consultor Oriol March, periodista, secció Política de "Nació Digital" Salvador Cot, director del diari digital "El Món" 08.30 "Entrevista"  Enric Millo, delegat del govern a Catalunya 10.06 "Menjar amb sentit comú" amb Montse Folch llicenciada en Medicina i Cirurgia, màster en Nutrició i Dietètica. Tema: cura de la pell durant l'estiu 10.50 "Vacances d'un altre planeta" amb Núria Riquelme + Xavi Coral 11.15  Alfred Rodríguez Picó, director de Taiko Meteorologia  12.09 "La millor música de tots els temps" amb Erik Vinaixa  12.37 "Què farem per dinar?" amb  Pere Planangumà, xef del restaurant Rom.

  • El matí de Catalunya Ràdio amb Xavi Freixes, de 09 a 10 h - 18/07/2017
    Escolta àudio
    El matí de Catalunya Ràdio (Xavi Freixes)

    El matí de Catalunya Ràdio amb Xavi Freixes, de 09 a 10 h - 18/07/2017

    08.28 "Tertúlia" Mònica Sabata, directora executiva de la Càtedra Josep Termes; Antonio Gómez Reino, periodista i consultor; Oriol March, periodista de la secció de Política de Nació Digital; Salvador Cot, director del diari digital El Món 08.30 "Entrevista" Enric Millo, delegat del govern a Catalunya 10.06 "Menjar amb sentit comú" amb Montse Folch, llicenciada en Medicina i Cirurgia, màster en Nutrició i Dietètica. Tema: Cura de la pell durant l'estiu 10.50 "Vacances d'un altre planeta" amb Núria Riquelme + Xavi Coral 11.15 Alfred Rodríguez Picó, director de Taiko Meteorologia 12.09 "La millor música de tots els temps" amb Erik Vinaixa  12.37 "Què farem per dinar?" amb Pere Planangumà, xef del restaurant Rom.

  • El matí de Catalunya Ràdio amb Xavi Freixes, de 08 a 09 h - 18/07/2017
    Escolta àudio
    El matí de Catalunya Ràdio (Xavi Freixes)

    El matí de Catalunya Ràdio amb Xavi Freixes, de 08 a 09 h - 18/07/2017

    08.28 "Tertúlia" Mònica Sabata, directora executiva de la Càtedra Josep Termes Antonio Gómez Reino, Periodista i consultor Oriol March, Periodista, secció Política de Nació digital Salvador Cot, director del diari digital El Món 08.30 "Entrevista"  Enric Millo, Delegat del Govern a Catalunya 10.06 "Menjar amb sentit comú" amb Montse Folch Llicenciada en Medicina i Cirurgia, màster en Nutrició i Dietètica. Tema: Cura de la pell durant l’estiu 10.50 "Vacances d'un altre planeta" amb Núria Riquelme + Xavi Coral 11.15  Alfred Rodríguez Picó, Director de Taiko Meteorologia  12.09 “La millor música de tots els temps" amb Erik Vinaixa  12.37 "Què farem per dinar?" amb  Pere Planangumà, xef del restaurant Rom.

  • El matí de Catalunya Ràdio amb Xavi Freixes, de 07 a 08 h - 18/07/2017
    Escolta àudio
    El matí de Catalunya Ràdio (Xavi Freixes)

    El matí de Catalunya Ràdio amb Xavi Freixes, de 07 a 08 h - 18/07/2017

    08.28 "Tertúlia" Mònica Sabata, directora executiva de la Càtedra Josep Termes Antonio Gómez Reino, Periodista i consultor Oriol March, Periodista, secció Política de Nació digital Salvador Cot, director del diari digital El Món 08.30 "Entrevista"  Enric Millo, Delegat del Govern a Catalunya 10.06 "Menjar amb sentit comú" amb Montse Folch Llicenciada en Medicina i Cirurgia, màster en Nutrició i Dietètica. Tema: Cura de la pell durant l’estiu 10.50 "Vacances d'un altre planeta" amb Núria Riquelme + Xavi Coral 11.15  Alfred Rodríguez Picó, Director de Taiko Meteorologia  12.09 “La millor música de tots els temps" amb Erik Vinaixa  12.37 "Què farem per dinar?" amb  Pere Planangumà, xef del restaurant Rom.

  • Parlem de gastronomia i de nutrició, des de Sant Llorenç de Morunys
    Veure vídeo
    Divendres

    Parlem de gastronomia i de nutrició, des de Sant Llorenç de Morunys

    Amb Espartac Peran, Sor Lucia Caram, Pep Nogué i la Dra. Folch

  • Equivalències calòriques, amb la doctora Montse Folch
    Veure vídeo
    Divendres

    Equivalències calòriques, amb la doctora Montse Folch

    Repassem els àpats que fem a l'hivern al llarg d'un dia i veiem la comparació a nivell calòric amb plats hivernals però més saludables. Descobrim, en general, equivalències calòriques entre aliments més i menys saludables que ens sorprendran. Amb la nutricionista del programa, la doctora Montse Folch.

  • Les propietats de l'aigua mineral i de la civada, amb la Dra. Folch
    Veure vídeo
    Divendres

    Les propietats de l'aigua mineral i de la civada, amb la Dra. Folch

    Des d'Amer, coneixerem les propietats de l'aigua mineral a través de les diverses fonts d'aquesta localitat. Amb la doctora Folch, parlem de l'aigua per beure i de tot el que hem de saber a l'hora de triar quina consumim, fixant-nos en el que hi diu a l'etiqueta. Responem dubtes sobre l'aigua en general: quanta n'hem de beure al dia? Hi ha un tipus d'aigua per a cada persona? Beure durant els àpats és bo o dolent? A més a més, descobrim aigües de tot el món i la història que tenen al darrere. I també ens interessarem per les propietats de la civada. Parlem d'aquest cereal que s'està posant de moda tant per menjar o beure com en tractaments estètics.

  • A la taula i al llit. Sexe i alimentació
    Escolta àudio
    Les mil i una nits

    A la taula i al llit. Sexe i alimentació

    Menjar és vital. Segons com i què mengem, serem més o menys vitals.
    I quan diem vitals, volem dir, també... sexuals.
    No parlem dels afrodi
    síacs. Parlem de verdures, carns, fruites, peixos... De quines respostes generen en el nostre cos i, concretament, en el nostre desig i la nostra eficiència sexual.


    Tertúlia amb la Maria de la Pau Janer; amb l'Adam Martín, periodista especialitzat en nutrició i professor del Màster de Desenvolupament Personal i Lideratge de la UB.; amb la doctora Montse Folch, metge nutricionista del Centre Mèdic Quiron Teknon; i amb la Roser Amills, escriptora i periodista.

  • Introducció a la dieta depurativa de la Dra. Folch
    Veure vídeo
    Divendres

    Introducció a la dieta depurativa de la Dra. Folch

    La doctora Folch torna al DIVENDRES amb uns consells per recuperar la línia i perdre els quilos de més guanyats durant l'estiu, amb una dieta depurativa de tres dies a base de sucs.

  • La dieta depurativa de la Dra. Folch 17/09/2014
    Veure vídeo
    Divendres

    La dieta depurativa de la Dra. Folch 17/09/2014

    La doctora Folch torna al DIVENDRES amb uns consells per recuperar la línia i perdre els quilos de més guanyats durant l'estiu, amb una dieta depurativa de tres dies a base de sucs.

  • Les millors patates braves de l'estiu es mengen a "Divendres"
    Veure vídeo

    Les millors patates braves de l'estiu es mengen a "Divendres"

    Tothom té la seva manera de fer-les, però només algunes poden arribar a considerar-se excel·lents. Parlem de l'art de fer patates braves, i de les diferents receptes que hi ha per cuinar-les. Però, quina és la recepta original? Aquest dimarts, parlem de com fer les millors patates braves aquest estiu amb Josep Parés, del xiringuito de la Maria de Roda de Berà, al costat del cuiner Pep Nogué, la doctora Folch que ens informarà del seu valor nutritiu i la Núria Coll. I un cop estiguin fregides, convidarem a tastar-les a... Luís del Olmo!

Anar al contingut