No et perdis res de la 080

Vols entrar a la 080? A partir d'aquest dilluns, tots els detalls de la passarel·la al nostre especial i les desfilades en directe al web

Tota la 080 a un clic

Actualitzat

L'estadi olímpic Lluís Companys, de Barcelona, s'omple de moda aquesta setmana perquè s'hi celebrarà la passarel·la 080. Fins divendres s'hi faran 36 desfilades per presentar les col·leccions de l'estiu 2016, amb dissenyadors que ja hi són veterans i també algunes incorporacions. No et perdis les desfilades perquè les pots seguir en directe aquí

A més a més, dimarts, dimecres i dijous pots seguir les desfilades amb els comentaris de Queta Karmany, que estarà acompanyada dels experts en moda més rellevants com Pilar Pasamontes, Vicenç Mustarós, Peté Soler, Maria Almenar, Mònika Jiménez o Mònica Cabanillas. Aquí tens els horaris de totes les desfilades. 

La passarel·la arrenca la nit del dilluns 29 de juny amb la desfilada de Mango i a partir de demà als dissenyadors independents ja veterans com, Cèlia Vela, Míriam Ponsa o Josep Abril s'hi sumen marques novelles com Como Pez en el Agua" de moda de bany, de consolidades com Guillermina Baeza o que estrenen col·leccions de roba, com Lupo. Totes aquestes més dues marques més populars, Mango i Desigual, que pujaran a la passarel·la algunes de les top models del moment.

L'estadi Lluís Companys lliga perfectament amb la tendència de portar la roba esportiva al carrer. Més que una tendència, ara ja és una moda que es mantindrà. No debades les marques de luxe ja s'han aliat amb marques esportives per treballar algunes col·leccions. Algunes firmes fins i tot han simulat pistes esportives per a les seves desfilades i aquest tipus d'equipaments també han servit per ambientar innombrables portades de revistes.

Com a novetat d'aquesta edició hi ha un fòrum d'inversió que premiarà una empresa novella del sector de la moda. En total hi ha 10 candidats de diferents àmbits que hauran d'explicar el seu projecte en pocs minuts per intentar guanyar el premi, valorat en 150.000 euros a través d'accions per exemple publicitàries.

 

Anar al contingut