Acord Vilassar Ràdio i Catalunya Ràdio

Vilassar Ràdio emetrà els butlletins informatius de Catalunya Ràdio

L'emissora maresmenca s'afegeix a l'acord col·laboratiu que Catalunya Ràdio ja té amb altres emissores. El Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló, l'emissora Ràdio Arrels de la Catalunya Nord i Ràdio Blanes ja s'hi han sumat.

Actualitzat

Catalunya Ràdio amplia encara més la seva oferta de servei públic. L'acord tancat amb Vilassar Ràdio fa que l'emissora municipal del Maresme enllaci amb els titulars de les hores en punt. Aquesta nova col·laboració amplia les accions que ja funcionen amb altres emissores del territori

Jaume Cabot, director de Vilassar Ràdio

"El nostre objectiu és que la informació de proximitat i de qualitat arribi al ciutadà de Vilassar de Mar i als pobles del voltant, però també volem arribar a la informació general i la millor manera de fer-ho és connectant amb les emissores de Catalunya Ràdio."

Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio

"Com a emissores públiques, és una bona manera de complementar-nos, pensant en l'interès comú i fent cadascú allò que fa més bé, oferint els temes que afecten de manera més directa els ciutadans del municipi i alhora buscant la informació nacional i internacional en els butlletins informatius de Catalunya Ràdio."

 

Anar al contingut