Barça

Valverde elogia Messi i el Chelsea després de la classificació del Barça per a quarts de final

Ernesto Valverde no podia ocultar la seva satisfacció. El Barça ja és als quarts de final de la Champions. Els blaugrana han superat l'eliminatòria amb uns números que potser no reflecteixen la igualtat que hi ha hagut sobre el terreny de joc.

Actualitzat

El Barça d'Ernesto Valverde ja és als quarts de final de la Champions. Leo Messi ha brillat una nit més al Camp Nou. Valverde ha valorat l'actuació de l'argentí.

"Ell sap que hi ha moments en què ha d'aparèixer. Ell s'obliga i ho fa. Sabem que és una garantia. Gaudim del seu joc. El seu rècord durarà molt de temps".

L'entrenador del Barça esperava un Chelsea combatiu i ja havia advertit que la classificació per als quarts de final de la Champions no seria fàcil. "Hem de reconéixer que han estat un gran rival. Tant en el partit d'anada com en el de tornada", ha dit Valverde.  

"El partit ha començat amb el guió de l'anada. Ells ens venien a buscar perquè no féssim la contra. Hem fet gol en la primera jugada i amb l'1 a 0 han fet un pas endavant. Hem patit bastant perquè han pressionat i s'acostaven amb perill. Amb els canvis hem ajustat una mica més. Han demostrat ser un equipàs".

Andrés Iniesta ha manifestat que encara no té clar el seu futur de cara a la pròxima temporada. Valverde no ha volgut entrar en la decisió que prengui el manxec en un futur.

"No ho sé. És una decisió molt personal. Decidirà el millor per a ell. Ara és amb nosaltres i hem de viure el present. Hem d'intentar acabar bé la temporada. No penso en un Barça sense l'Andrés. Ara l'estem gaudint".

La bona rebuda que l'afició del Camp Nou ha dispensat a André Gomés no ha sorprès Ernesto Valverde. El portuguès havia explicat aquesta setmana que està patint perquè s'autoexigeix molt i les coses no li surten bé. "La gent és solidària", ha comentat l'entrenador del Barça.

Per la seva banda, Antonio Conte, que no ha escatimat elogis a Leo Messi durant la seva roda de premsa, ha assegurat que "Barça, Madrid, Juventus i Bayern són els favorits per guanyar la Champions League." El tècnic anglès ha repetit en diverses ocasions que no han merescut el 3 a 0 final i s'ha mostrat molt content amb la feina dels seus jugadors.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut