La nova app del 324.cat
La nova app del 324.cat

TV3 i Catalunya Ràdio renoven l'app del 324

L'app del 324, completament renovada, permet als usuaris informar-se a través dels mòbils d'una manera més fàcil i més àgil

Actualitzat

El consum de la informació està canviant molt de pressa i al 324.cat ens adaptem a aquesta evolució. Amb la renovació de l'app del portal informatiu de TV3 i Catalunya Ràdio, s'amplia l'oferta de continguts i es dona més rellevància a l'última hora informativa a través d'avisos, notificacions i la secció "Està passant".

Més enllà d'aquesta última hora, es continuarà informant a través de notícies, ordenades a la portada i també per seccions temàtiques. La informació del Temps hi continua tenint presència, amb la possibilitat de demanar la previsió meteorològica per a cada municipi.

Els directes

A banda dels directes del canal 324 i l'emissora Catalunya Informació, l'oferta de directes de la nova app també s'amplia, amb la possibilitat d'incorporar esdeveniments informatius de rellevància que s'estiguin emetent per qualsevol canal o emissora o de forma exclusiva per l'entorn digital.

Així mateix, es podran consultar a la carta els últims telenotícies i tots els programes informatius de Catalunya Ràdio i TV3.

Participació

L'app renovada del 324.cat permetrà als usuaris accedir a les campanyes de participació promogudes des dels diversos espais informatius, com, per exemple, les campanyes per enviar fotografies del temps.

Una altra de les novetats de la nova versió de l'app és que tant les emissions en directe com els vídeos a la carta es podran veure des dels televisors que tinguin connectat un dispositiu Airplay o Chromecast.

Accessibilitat

Finalment, cal destacar el pas endavant en accessibilitat d'aquesta nova app, ja que tota la interactivitat tàctil per a persones amb deficiències visuals està adaptada per a VoiceOver, d'iOS, i TalkBack, d'Android.

La nova versió de l'app està disponible, tant per a la descàrrega com per a l'actualització, a l'App Store d'Apple i a Google Play, d'Android.

Anar al contingut