El xalet d'Alcanar enfonsat, l'endemà
El xalet d'Alcanar enfonsat, l'endemà
Alcanar

Troben restes d'un segon cadàver sota la runa de la casa d'Alcanar

Els Mossos també hi han trobat 106 bombones de butà

RedaccióActualitzat

La policia ha trobat restes d'un segon cadàver entre la runa de la casa d'Alcanar que va explotar dimecres, una explosió que els Mossos d'Esquadra relacionen amb els atemptats de dijous a la Rambla de Barcelona i Cambrils. Hauria mort en la primera explosió.


Hi han trobat també 106 bombones de butà.

A la casa on va haver-hi les explosions s'haurien estat preparant explosius per perpetrar un atemptat. Precisament, a Alcanar, els Mossos van detenir, dijous a la nit, una persona presumptament relacionada amb l'atemptat.

Cronologia dels fets

Tot va començar dimecres, dia 16, a dos quarts de dotze de la nit. Una explosió en una casa al nucli d'Alcanar Platja va causar un mort i set ferits. La casa es va ensorrar. L'endemà, abans de l'atemptat a Barcelona, ja s'apuntava que hi podia haver una altra persona entre la runa.

Ahir, dijous, poc abans de les cinc de la tarda, hi va haver una segona explosió, que va causar un ferit greu i vuit lleus a Alcanar. El ferit greu és un agent dels Mossos d'Esquadra. La nova explosió hauria estat a causa d'una acumulació de gasos. 

Dijous a la nit, el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, confirmava, en una roda de premsa conjunta amb el conseller d'Interior, Joaquim Forn, que l'explosió estava connectada amb l'atemptat de Barcelona.

Els Mossos van detenir la persona que va resultar ferida en l'explosió, que va ser ingressada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i que ha estat donada d'alta aquest divendres.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut